Despre noi

Ultimele articole

Despre noi

Tapetele lichide - sunt decorațiuni pentru pereți și tavane, ce conțin materiale naturale precum bumbac sau celuloza, fibre vopsite de mătase, precum și aditivi speciali. Fibrele conferă un efect decorativ ce imita desenul unei țesături pe pereți (cu cât acestea sunt mai mari, cu atât efectul e mai puternic), care produc impresia „unui decor bogat".

Tapetele lichide pot fi folosite atât pentru decorarea camerelor și holurilor din apartamente și case, cât și pentru decorarea încăperilor de birou. Varietatea de modele și culori existente în această categorie oferă posibilitatea de a alege exact tapetul care să avantajeze încăperea decorată. Dorești „strălucire" - sunt sclipici speciali de diverse culori, care pot fi adăugați la tapetele lichide. Iar dacă dorești un tapet lavabil - aplică un strat de lac acrilic.

Și ca să fim sinceri, pereți drepți și netezi, în unghiuri perfecte față de podea, nu sunt în apartamentele noastre, de aceea, e foarte dificil să lipești tapetul „îmbinare la îmbinare". Și în cazul când peretele este cu denivelări sau nișă? - „stingeți lumina", vorba vine. Comoditatea constă în faptul că, înainte de aplicarea tapetului lichid, peretele de beton sau gips-carton, nu necesită prelucrarea costisitoare şi care implică mult timp cu ipsos. Cu tapetele lichide puteți să uitați de aceste probleme - materialul nu formează rosturi, nu se teme de neuniformitatea pereților și defectelor de construcție. Acoperă micile imperfecțiuni ale pereților (fisuri, rugozități, etc.). ATENTIE! Cu cât e mai mare fracția materialului, cu atât mai bine se acoperă imperfecțiunile pereților si tavanelor.

Tapetele lichide se aplică pe orice suprafață, inclusiv pe tencuială de ciment, ce îi ajută pe clienți să evite cheltuielile suplimentare pentru grunduirea cu amestec uscat. De asemenea, tapetul se aplică pe toate tipurile de suprafețe: tencuială veche, fundaluri, straturi de acoperire, tencuială de argilă, etc. - în prealabil pereții trebuie să fie bine grunduiți.