Tapete lichide

Ultimele articole

Tapete lichide

Ce inseamna TAPET LICHID?

Tapetul Lichid este un material decorativ de finisare interioara accesibil oricarui consumator.Tapetul lichid este ambalat in pungi, gata pentru a fi utilizat si aplicat pe perete pe principiul tencuielii decorative.

Tapet - pentru ca se aplica pe pereti in locul tapetelor clasice, chiar depasind functionalitatea lor.

Lichid - pentru ca se adauga apa, iar Tapetul Lichid poate fi utilizat si in acele interioare, unde tapetul clasic nu poate fi aplicat pe suprafete neregulate - arcade, tevi, hote, ...etc. si incaperi cu umiditate ridicata sau cu regim instabil al temperaturii ( Africa, Arctica).

Tapetul Lichid este folosit nu numai pentru a decora interiorul si de a adauga sentimentul extraordinar de confort si delectare si suplimentar creaza fono si termo izolare in incapere. Datorita rezistentei la lumina nu se decoloreaza in timp. In urma aplicarii Tapetului Lichid obtineti o suprafata fara imbinari. Ganditi-va cat este de greu sa potriviti desenul tapetului clasic si cat de des se deslipesc imbinarile acestuia. Imaginati-va ca Tapetul Lichid va absolva de aceasta suferinta. In plus, peretele nu trebuie sa fie perfect neted si fara denivelari deoarece acesta poate ascunde defectele vechi datorita puterii mari de acoperire si singurul lucru necesar pentru a aplica Tapetul Lichid este ca peretii sa fie curati si uscati, pregatiti conform instructiunilor de pe ambalaj.

Incontestabilul avantaj al Tapetului Lichid este rezistenta mare la uzura dar si posibilitatea de a repara anumite parti care s-au deteriorat mecanic sau zone patate accidental. La asezarea caselor Tapetului Lichid nu se va crapa datorita proprietatilor de elasticitate, asa cum se intampla la utilizarea altor tencuieli decorative, cum ar fi, venetiana, structurata, travertino, al caror crapaturi aduc neplaceri vizibile si costisitoare.

Tapetul Lichid poate fi folosit in orice incapere chiar si in baie, unde sa nu fie in contact direct cu apa, in bucatarie acesta nu va absoarbe mirosurile si nu se va ingalbeni. Tapetul Lichid poate fi spalat daca acesta a fost acoperit ulterior cu un lac incolor pe baza de apa. Tapetul lichid confera posibilitatea de a se combina perfect si cu alte materiale de finisare precum pluta, vopseaua decorativa, tencuieli decorative, piatra decorativa, tapet clasic, mulaje din ipsos, poliuretan etc., care permite cu un buget redus crearea unui interior nou si exclusivist. Posibilitatile de creativitate nu sunt limitate de nimic, deoarece mostrarul de Tapet Lichid consta in peste 100 de culori si texturi diferite acestea putand fi combinate intre ele obtinand panouri decorative, picturi, imagini volumetrice ...iar restul tine doar de imaginatia dumneavoastra.

Usurinta de aplicare si gama larga de preturi a Tapetului Lichid face ca acesti doi factori sa stea la baza alegereii acestui produs atat pentru casa cat si pentru birou. Acest material poate fi aplicat cu usurinta chiar si de catre un copil.

Tapetul Lichid este un material Pur Ecologic inofensiv pentru organism si fara miros. Toate materialele utilizate la fabricarea acestui produs sunt de origine naturala, cum ar fi fibre de matase, bumbac, celuloza si alte adaosuri decorative. Liantul folosit este tot un adeziv natural.